... e-shop s autodíly!

Základní nosič

Přeprava nákladu na střeše vozu je praktická, pohodlná a bezpečná. Vyberte si z nabídky střešních nosičů přesně takový, jaký vyhovuje parametrům vašeho vozu. Existuje mnoho různých druhů střešních nosičů: univerzální, na kola, na lyže, na boxy.

  • CARFACE ‐ Příčný střešní nosič ALU PRO 120 cm DO CFRB004A

    zvětšitStřešní nosič CARFACE ‐ DO CFRB004A
    1 959,-ve skladu
    Provedení střešního nosiče: pro střechu s podélnými nosníkyNosnost [kg]: 90Profil nosné tyče: oválProvedení nosné tyče: s T-drážkouDélka [cm]: 120Výška patky střešního nosiče [cm]: 15Materiál: hliníkUzamykatelný: uzamykatelnýRozměr profilu nosiče šířka [mm]: 35-55Rozměr profilu nosiče výška [mm]: 40Počet kusů v balení [ks]: 2Hmotnost [kg]: 3,1Tento příčný nosič je uzamykatelný univerzální nosič určen pro většinu vozidel s podélnými nosiči jako Škoda Octavia Combi apod.. Sada obsahuje 4 ks patek a 2 ks tyčí. Na příčníky je možné upevnit až 4 cyklonosiče. Délka tyčí: 120 cm.Rozměry profilu: výška - 28mm; šířka - 47mm.Požadované rozměry podélných nosičů (hagusů) automobilu: šířka - 35-55mm; výška - maximálně 40mm.EAN:8592808338123Použitá číslaCFRB004A

Logo Heuréka

Tento e-shop měl za posledních 90 dní tisíce spokojených zákazníků.


Logo Zboží.cz

Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírována. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího písemného svolení od společnosti TecAlliance kopírovat a distribuovat a/nebo toto jednání umožnit třetím osobám. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.