... e-shop s autodíly!

Tekuté stěrače

Vše pro údržbu a čištění vašeho vozu. Přípravky na skla, kola, pneumatiky, karoserie, interiér, ale i pro péči o ruce. Kategorie obsahuje i speciální řadu přípravků určenou pro zimní provoz.

Vyberte výrobce...

  • SHERON ‐ Rain Off PET-rozprašovač 500 ml SHR 1513234

    zvětšitTekuté stěrače SHERON ‐ SHR 1513234
    109,-u výrobce
    Velikost balení: 500 mlVýrazně zlepšuje viditelnost za zhoršených klimatických podmínek, a to i bez použití stěračů. Zabraňuje ulpívání nečistot, v létě usnadňuje odstranění hmyzu, v zimě usnadňuje odstranění námrazy. Lidově tekuté stěrače. Vytváří na skle čirý film s vodoodpudivými účinky, kapky vody na skle nedrží a náporem větru odletují. Není vhodný na polykarbonáty! Nepoužívat na vnitřní stranu oken!
  • Starline ‐ Tekuté stěrače, sprej 400ml ACST089

    zvětšitTekuté stěrače Starline ‐ ACST089
    147,-ve skladu
    Velikost balení: 400 mlIdeální připravek na skla automobilů; sprchových koutů a výloh. Zamezuje stékající vodě; aby vznikaly mokré provazy na povrchu skel a tím zabraňuje vzniku následných map po odpaření. Snadné; čisté a rychle použití s dlouhotrvajícím samočistícím účinkem.
  • TECTANE ‐ Tekuté stěrače ve spreji, 400 ml AC T00078

    zvětšitTekuté stěrače TECTANE ‐ AC T00078
    147,-ve skladu
    Velikost balení: 400 mlVynikající přípravek na zvýšení účinku stékání vody. Zamezí stékající vodě, aby vznikaly mokré provazy na povrchu skel, a zabrání tak vzniku následných map po jejím odpaření. Ideální na skla automobilů, sprchových koutů a výloh.
  • Turtle Wax ‐ CLEARVUE Tekuté stěrače 300 ml KO TW7788

    zvětšitTekuté stěrače Turtle Wax ‐ KO TW7788
    249,-ve skladu
    Velikost balení: 300 mlJedinečná směs křišťálově čistých silikonů a rychle schnoucího rozpouštědla, která zanechává dokonale průhledný film. Odpuzuje déšť, námrazu a sníh po několik měsíců. Vytváří neviditelnou bariéru, která odpuzuje vodu a tím zajistí nejjasnější výhled na cestu. Sklo zůstane déle čistší.

Logo Heuréka

Tento e-shop měl za posledních 90 dní tisíce spokojených zákazníků.


Logo Zboží.cz

Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírována. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího písemného svolení od společnosti TecAlliance kopírovat a distribuovat a/nebo toto jednání umožnit třetím osobám. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.