... e-shop s autodíly!

Čištění/péče

AutochemieTato kategorie obsahuje nejrůznější chemické produkty od lepidel, antikorozní ochrany přes laky, oleje, izolační prostředky po chladiva, aditiva nebo destilovanou vodu.

Vyberte výrobce...

  • PETEC ‐ Sprej stlačeného vzduchu DRUCKLUFT HOCHDRUCK SPRAY 400 ml PTC 72150

    zvětšitSprej stlačeného vzduchu PETEC ‐ PTC 72150
    139,-ve skladu
    Barva: bezbarvýVelikost balení: 400 mlTyp kontejneru: SprejObjem: 400Jednotka množství: MililitrChemická vlastnost: bezsilikonovýNutně respektovat technické údaje Přečíst montážní informace 
  • VÝPRODEJ

    SHERON ‐ Odmlžení skel 500 ml rPET- rozpr. SHR 1518835

    zvětšitSprej proti zamlžení SHERON ‐ SHR 1518835
    34,-v prodejně
    Velikost balení: 500 mlPřípravek použitelný nejen v rámci interiéru vašeho vozu. Díky speciální složce pohlcuje přebytečnou vlhkost na povrchu skla a brání tak jeho rosení. Zároveň čistí a jemně provoní. Využitelný od podzimu do jara, kdy se při vyšší vzdušné vlhkosti na čelním skle často tvoří zamlžení. Výrobek lze použít i na nelakované hledí motocyklových přileb. - Jednoduchá aplikace. - Jemné provonění interiéru. - Lze aplikovat i na nelakovaná hledí přileb.
  • Starline ‐ Ochrana proti zamlžení skel - 600ml NA AFG-600AR

    zvětšitSprej proti zamlžení Starline ‐ NA AFG-600AR
    154,-ve skladu
    Velikost balení: 600 mlObsah [ml]: 600Typ obalu: sprejSezóna: zimníPřípravek zamezuje zamlžování skel s dlouhodobou účinností; je určený na vnitřní stranu skel automobilu a případně i pro domácí použití (koupelna; kuchyň). 

Logo Heuréka

Tento e-shop měl za posledních 90 dní tisíce spokojených zákazníků.


Logo Zboží.cz

Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírována. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího písemného svolení od společnosti TecAlliance kopírovat a distribuovat a/nebo toto jednání umožnit třetím osobám. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.