... e-shop s autodíly!

Vnitřní doplňky vozidel

Chcete-li zvýšit jízdní komfort pro sebe a další pasažéry nebo více zabezpečit váš vůz, pak v kategorii autopříslušenství naleznete to, co hledáte od audia, videa, přes elektropříslušenství až po navigace a autoalarmy.

Vyberte výrobce...

  • CARFACE ‐ Alu clona na přední okno 130*60cm DO CFATSS003

    zvětšitSluneční clona CARFACE ‐ DO CFATSS003
    61,-ve skladu
    Montovací strana: vnitřníšířka [cm]: 130Výška [cm]: 60Sluneční clona je určena k použití na přední nebo zadní okno vozidla. Odráží sluneční paprsky a tím i omezí zvyšování teploty uvnitř vozu. V horní části jsou umístěny přísavky ke snadnému uchycení na vnitřní stranu skla. Rozměr 130 x 60 cm. 
  • CARFACE ‐ Bezdrátový nabíjecí držák s gumovým kloubem DO CFMC23

    zvětšitDržák telefonu / PDA CARFACE ‐ DO CFMC23
    499,-ve skladu
    Konstrukce s válečkovými kleštinami ulehčuje ovládání jednou rukou. Protiskluzová svorka; snadno nastavitelná a podporující instalaci a stabilitu držáku. Široká kompatibilita s většinou telefonů podporujících Qi o velikosti 4,5 až 6,5 palce. POKYNY: - Nasaďte držák na ventilační mřížku. - Vsuňte kabel do držáku a druhý konec do USB zásuvky. - Nasaďte telefon na držák a můžete nabíjet. 
  • CARFACE ‐ Bezdrátový nabíjecí držák telefonu DO CFMC21

    zvětšitDržák telefonu / PDA CARFACE ‐ DO CFMC21
    779,-ve skladu
    Elektrický držák do ventilační mřížky automobilu s vysokorychlostním bezdrátovým nabíjením 15 W. Držák má automatické boční nasměrování s upínacím ramenem o třech čelistech. Stabilní držák; který nevydává žádný zvuk a podporující ovladatelnost jednou rukou. POKYNY: - Nasaďte držák na ventilační mřížku. - Vsuňte kabel do držáku a druhý konec do USB zásuvky. - Nasaďte telefon na držák a můžete nabíjet. 
  • CARFACE ‐ Brašna do kufru / organizér 35*23*21cm DO CFC1410

    zvětšitOrganizér do zavazadlového prostoru CARFACE ‐ DO CFC1410
    229,-ve skladu
    Organizér do kufru vozidla je ideálním doplňkem pro udržení pořádku v zavazadlovém prostoru. Je vhodný pro uložení nákupu Nářadí Autolékarničky nebo jiné výbavy vozidla. Úchyty pro přenášení. Rozměry: 35*23*21cmOrganizér lze snadno složit. Barva: černáMateriál: polyester 600D.
  • CARFACE ‐ Brašna do kufru / organizér 56*39*26.5cm DO CFC1011

    zvětšitOrganizér do zavazadlového prostoru CARFACE ‐ DO CFC1011
    309,-ve skladu
    Organizér do kufru vozidla je ideálním doplňke pro udržení pořádku v zavazadlovém prostoru. Je vhodný pro uložení nákupu Nářadí Autolékarničky nebo jiné výbavy vozidla. Úchyty pro přenášení. Rozměry: 56*39*26.5cmOrganizér lze snadno složit. Organizér má 2 boční kapsy se zavíráním na suchý zip a 4 síťované kapsy. Na spodní straně organizéru jsou dva suché zipy proti posuvu po zavazdlovém prostoru. Barva: černáMateriál: polyester 600D.
  • CARFACE ‐ Brašna do zavazadlového prostoru- velká DO CFTK-CO001

    zvětšitOrganizér do zavazadlového prostoru CARFACE ‐ DO CFTK-CO001
    269,-ve skladu
    Univerzální textilní brašna, určená především do zavazadlového prostoru osobního automobilu., Uzavíratelná na suchý zip, snadno přenosná díky uchu na horní straně., Pásy suchého zipu na spodní i zadní straně pro snadné přichycení do zavazadlového prostoru automobilu., Velikost 50 x 22 x 10 cm.
  • CARFACE ‐ Brašna do zavazadlového prostoru-malá DO CF6815P

    zvětšitOrganizér do zavazadlového prostoru CARFACE ‐ DO CF6815P
    196,-ve skladu
    Univerzální textilní brašna, určená především do zavazadlového prostoru, osobního automobilu. Uzavíratelná na suchý zip, snadno přenosná, díky uchu na horní straně. Pásy suchého zipu na spodní i zadní straně, pro snadné přichycení do zavazadlového prostoru automobilu. Velikost 30 x 28 x 10 cm.
  • CARFACE ‐ Clona na čelní sklo ALU 150*70cm DO CFAT25011A

    zvětšitSluneční clona CARFACE ‐ DO CFAT25011A
    57,-ve skladu
    Montovací strana: vnějšíšířka [cm]: 150Výška [cm]: 70Clona na přední okno s vrstvou hliníku. Lichoběžníkový tvar. Velikost 150 x 70 cm. V létě omezuje zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci; v zimě brání vzniku námrazy na čelním skle stojícího automobilu. Clona se přiloží na venkovní stranu čelního skla automobilu a její chlopně se přivřou do dveří. Všité válečky v chlopních znemožňují vytažení clony ze zavřených dveří. Pro snadné uskladnění lze clonu snadno srolovat a sepnout všitou gumičkou. 
  • CARFACE ‐ Clona na čelní sklo ALU MAXI 180*85cm DO CFAT25011B

    zvětšitSluneční clona CARFACE ‐ DO CFAT25011B
    87,-ve skladu
    Montovací strana: vnějšíšířka [cm]: 180Výška [cm]: 85Clona na přední okno s vrstvou hliníku. Lichoběžníkový tvar. Velikost 180 x 85 cm. Učeno pro dodávky a větší vozy. V létě omezuje zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci; v zimě brání vzniku námrazy na čelním skle stojícího automobilu. Clona se přiloží na venkovní stranu čelního skla automobilu a její chlopně se přivřou do dveří. Všité válečky v chlopních znemožňují vytažení clony ze zavřených dveří. Pro snadné uskladnění lze clonu snadno srolovat a sepnout všitou gumičkou. 
  • CARFACE ‐ Clona na čelní sklo ALU oboustranná 145*70cm DO CF11729

    zvětšitSluneční clona CARFACE ‐ DO CF11729
    137,-ve skladu
    Montovaná strana: vnitřníŠířka [cm]: 145Výška [cm]: 70Chrání interiér vozu před slunečními paprsky a udržuje nižší teplotu uvnitř vozidla. Aluminiová fólie. Oboustranná: modrá / stříbrnáRozměry: 145 x 70 cmVhodné pro většinu vozidel. Pokyny k použití: Umístěte rozloženou sluneční clonu za čelní sklo zaparkovaného vozidla a zajistěte slunečními stínítky vozidla. 

Logo Heuréka

Tento e-shop měl za posledních 90 dní tisíce spokojených zákazníků.


Logo Zboží.cz

Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírována. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího písemného svolení od společnosti TecAlliance kopírovat a distribuovat a/nebo toto jednání umožnit třetím osobám. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.