... e-shop s autodíly!

Centrální zamykání

Centrální zamykání dnes již patří mezi standardní výbavu vozu. Dálkové ovládání během jednoho stisknutí odemkne dveře, zavazadlový prostor i plnicí otvor palivové nádrže.

Vyberte výrobce...

  • KEETEC ‐ Centrální zamykání CZ 10 DO CZ 10

    zvětšitCentrální zamykání KEETEC ‐ DO CZ 10
    1 929,-ve skladu
    KEETEC CZ 10 centrální zamykání na dálkové ovládání s plovoucím kódem a programovatelným výstupem na otvírání zavazadlového prostoru. Popis systému: - výstupy na ovládání centrálního zamykání (-300mA) - optická signalizace - programování pomocí servisního tlačítka - programovatelný výstup na otvírání zavazadlového prostoru: Zapnutí výstupu na nastavený čas (od 1 do 300 sek.) Po aktivaci výstupu na otvírání zavazadlového prostoru je tento výstup zapnutý na nastavený čas. Trvalé zapnutí výstupu stlačením tlačítka na otvírání zavazadlového prostoru a dalším stlačením jeho vypnutí V klidovém stavu je na výstupu -12V Po aktivaci výstupu na otvírání zavazadlového prostoru na něm není žádné napětí a výstup na směrová světla je trvale zapnutý Dalším Stlačením tlačítka pro aktivaci výstupu na otvírání zavazadlového prostoru vypnete výstup na směrová světla a na výstupu otvírání zavazadlového prostoru se opět objeví -12V Obsah balení: řídící jednotkaKabelové svazky 2ks dálkových ovladačů Návod 
  • KEETEC ‐ Řídící jednotka centrálního zamykání DO CZ 100

    zvětšitŘídící jednotka, centrální zamykání KEETEC ‐ DO CZ 100
    1 899,-ve skladu
    Řídící jednotka centrálního zamykání na dálkové ovládání s plovoucím, kódem KEETEC - sada obsahuje řídící jednotku, 2 ks servisních, dálkových ovladačů, sekvenční výstup pro směrová světla, trunk výstup, kabeláž.
  • Stualarm ‐ Centrální zamykání 4-dveř. UNI DO STUSE550

    zvětšitCentrální zamykání Stualarm ‐ DO STUSE550
    1 089,-ve skladu
    Univerzální 4-dveřové centrální zamykání obsahuje 2x 5-ti drátový servomotor 2x 2-drátový servomotor řídící jednotku Kabeláž a spojovací materiál. Technické údaje: Napájení: 12 V DCOvládání: negativníZdvih táhla: 20 mmSíla v tahu a tlaku: 30 N

Logo Heuréka

Tento e-shop měl za posledních 90 dní tisíce spokojených zákazníků.


Logo Zboží.cz

Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírována. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího písemného svolení od společnosti TecAlliance kopírovat a distribuovat a/nebo toto jednání umožnit třetím osobám. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.