... e-shop s autodíly!

Dárkové sady autokosmetiky

Vše pro údržbu a čištění vašeho vozu. Přípravky na skla, kola, pneumatiky, karoserie, interiér, ale i pro péči o ruce. Kategorie obsahuje i speciální řadu přípravků určenou pro zimní provoz.

Vyberte výrobce...

  • ArmorAll ‐ Balíček na čištění exteriéru vozu KO AABALICEK-EXT

    zvětšitDárková sada autokosmetiky ArmorAll ‐ KO AABALICEK-EXT
    549,-ve skladu
    Jednotka množství: sadaBalení: dárkové baleníDárkový balíček obsahuje: - JUMBO houba - Tire foam pěna na pneumatiky - Wash & Wax šampon Připravte své auto na podzim nebo zimu! I v garáži můžete ošetřit exteriér vozu na profesionální úrovni s autokosmetikou Armor All. 
  • ArmorAll ‐ Balíček na čištění interiéru vozu KO AABALICEK-INT

    zvětšitDárková sada autokosmetiky ArmorAll ‐ KO AABALICEK-INT
    549,-ve skladu
    Dárkový balíček obsahuje: - protectant, - hloubková ochrana, - univerzální čistič koberců a čalounění, - univerzální utěrku z mikrovlákna. S těmito produkty vyčistíte interiér vozu na profesionální úrovni; ochráníte veškeré plastové; gumové; dřevěné a kožené povrchy a čalounění vozu. Balíček na péči o interiér vozu obsahuje produkty: 1) Protectant - hloubková ochrana plastů 2) Univerzální čistič koberců a čalounění 3) Mikrovláknová univerzální utěrka Jednotka množství: sada
  • MOTIP ‐ Dárkový balíček autokosmetiky MTP DPCC61

    zvětšitDárková sada autokosmetiky MOTIP ‐ MTP DPCC61
    929,-ve skladu
    Jednotka množství: sadaBalení: dárkové baleníPočet kusů v sadě [ks]: 5Dárkový balíček obsahuje: - Cockpit sprej polomat [600 ml] - Ochrana plastů a gum [600 ml] - Čistič disků kol [600 ml] - Tekuté stěrače [500 ml] - Leštidlo a vosk [500 ml] ----- Druh autokosmetiky: leštidloTyp použití: čištěníTyp použití: leštěníOblast použití: interiérRozsah použití (čistič): přístrojová deskaRozsah použití (čistič): plastyObjem náplně [ml]: 600Typ obalu: sprejKonzistence (vlastnost): tekutýTyp vůně: ParfemovánoLeštící efekt: VysokýVlastnost: AntistatickéOchrana proti poškození: ochrana před UV zářenímOchrana proti poškození: ochrana před lámavostíPočet kusů v sadě [ks]: 1----- Druh autokosmetiky: ochranný prostředekTyp použití: ochrannýTyp použití: leštěníOblast použití: exteriérRozsah použití (čistič): gumaRozsah použití (čistič): plastyObjem náplně [ml]: 600Typ obalu: sprejKonzistence (vlastnost): emulzeLeštící efekt: lesklý efektOchrana proti poškození: ochrana před UV zářenímOchrana proti poškození: ochrana proti povětrnostním vlivůmPočet kusů v sadě [ks]: 1----- Druh autokosmetiky: čistič disků a kolTyp použití: mytíTyp použití: čištěníOblast použití: exteriérRozsah použití (čistič): kolaRozsah použití (čistič): diskyObjem náplně [ml]: 600Typ obalu: sprejKonzistence (vlastnost): tekutýPočet kusů v sadě [ks]: 1----- Druh autokosmetiky: tekuté stěračeTyp použití: ochrannýTyp použití: leštěníOblast použití: exteriérRozsah použití (čistič): SkloObjem náplně [ml]: 500Typ obalu: Rozprašovací láhevKonzistence (vlastnost): tekutýKonzistence (vlastnost): emulzeLeštící efekt: lesklý efektOchrana proti poškození: vodu odpuzujícíOchrana proti poškození: ochrana před znečištěnímPočet kusů v sadě [ks]: 1----- Druh autokosmetiky: leštidloDruh autokosmetiky: voskTyp použití: leštěníTyp použití: voskováníOblast použití: exteriérRozsah použití (čistič): karoserieRozsah použití (čistič): karoserie - starší lakyRozsah použití (čistič): karoserie - nové lakyObjem náplně [ml]: 500Typ obalu: plastová láhevLeštící efekt: lesklý efektOchrana proti poškození: vodu odpuzujícíOchrana proti poškození: ochrana před znečištěnímPočet kusů v sadě [ks]: 1
  • SHERON ‐ Dárková sada EXTERIÉR SHR 1519901

    zvětšitDárková sada autokosmetiky SHERON ‐ SHR 1519901
    329,-u výrobce
    Dárkové balení v průhledné PET krabičce s vonnou visačkou zdarma. Obsahuje SHERON Čistič disků 500 ml, SHERON Čistič vnějších plastů 300 ml, SHERON Ubrousky na karoserii 24 ks a vonnou visačku. Praktické balení vše v jednom.
  • SHERON ‐ Dárková sada INTERIÉR SHR 1519900

    zvětšitDárková sada autokosmetiky SHERON ‐ SHR 1519900
    299,-u výrobce
    Dárkové balení v průhledné PET krabičce s vonnou visačkou zdarma. Obsahuje SHERON Čistič interiérů 500 ml, SHERON Cockpit sprej 400 ml, SHERON Ubrousky na okna 24 ks a vonnou visačku. Praktické balení vše v jednom.
  • SHERON ‐ Dárková sada LÉTO SHR 1519902

    zvětšitDárková sada autokosmetiky SHERON ‐ SHR 1519902
    299,-u výrobce
    Dárkové balení v průhledné PET krabičce s vonnou visačkou zdarma. Obsahuje SHERON Autošampon s voskem 500 ml, SHERON Cockpit sprej 400 ml, SHERON Ubrousky na ruce 24 ks a vonnou visačku. Praktické balení přípravků pro údržbu vozu.
  • SHERON ‐ Dárková sada ZIMA SHR 1519903

    zvětšitDárková sada autokosmetiky SHERON ‐ SHR 1519903
    299,-u výrobce
    Velikost balení: 24 ks50 ml500 mlLuxusní dárkové balení v průhledné PET krabičce. Obsahuje SHERON Rozmrazovač oken 500 ml, SHERON Rozmrazovač zámků 50 ml, SHERON Ubrousky na okna 24 ks, SHERON Syntetickou jelenici a SHERON Škrabku Polar. Praktické balení přípravků pro údržbu vozu v zimním období.
  • SHERON ‐ Dárková sada ZIMA Plus SHR 1519908

    zvětšitDárková sada autokosmetiky SHERON ‐ SHR 1519908
    349,-u výrobce
    Luxusní dárkové balení v průhledné PET krabičce. Obsahuje SHERON Rozmrazovač oken 300 ml, SHERON Ubrousky na palubní desku 24 ks, SHERON Ubrousky na ruce 24 ks, SHERON Utěrku proti rosení, SHERON Škrabku 3D a osvěžovač SHERON Talisman. - Praktické balení přípravků pro údržbu vozu v zimním období. - Nabízí více produktů než klasická sada ZIMA. - Obsahuje osvěžovač oceněný Volbou spotřebitelů.
  • SHERON ‐ Mycí balíček - kbelík SHR 1519996

    zvětšitDárková sada autokosmetiky SHERON ‐ SHR 1519996
    309,-u výrobce
    Velikost balení: SadaKompletní sada pro mytí vozidla. Obsahuje několik výrobků pro údržbu auta za zvýhodněnou cenu: - cockpit neutral 300ml, - autošampon s voskem 500 ml, - mycí houba, - čistič disků 500 ml, - odstraňovač hmyzu 500 ml.
  • Starline ‐ Nano Cockpit Set ACST076

    zvětšitDárková sada autokosmetiky Starline ‐ ACST076
    649,-ve skladu
    Počet kusů v sadě [ks]: 3Druh autokosmetiky: čistič v rozprašovačiTyp použití: čištěníTyp použití: leštěníLeštící efekt: lesklý efektRozsah použití (čistič): plastyRozsah použití (čistič): kovOblast použití: interiérObjem náplně [ml]: 150Počet kusů v sadě [ks]: 1Druh autokosmetiky: čistič v rozprašovačiTyp použití: čištěníTyp použití: leštěníLeštící efekt: lesklý efektRozsah použití (čistič): SkloOblast použití: interiér a exteriérObjem náplně [ml]: 150Počet kusů v sadě [ks]: 1Druh autokosmetiky: čistič v rozprašovačiTyp použití: čištěníRozsah použití (čistič): čalounictvíOblast použití: interiérObjem náplně [ml]: 150Počet kusů v sadě [ks]: 1Aplikační balení NanoCockpit SET obsahuje ucelený systém přípravků určený k profesionálnímu čištění a následné nanoochraně interiéru vozu. NanoCockpit SET nahrazuje běžné cockpitové přípravky obsahují silikon; který se následně projevuje na ošetřeném povrchu leským a mastným filmem. S přípravky obsaženými v NanoCockpit SET dokážete vyčistit nejen plast; lakované povrchy; dřevo; ale naleznete zde i přípravek k ošetření textilních nebo kožených autosedaček. Přípravek je vhodný pro běžné uživatele i pro provozovatele auto myček; servisů Auto půjčoven a dalších profesionálních provozů. - Ucelený systém pro ochranu interiéru vozu - NanoPure - čistič a ochrana v jednom pro ošetření plastů; lakovaných materiálů nebo různých tipů kovů - NanoCleaner - dokonalý čistič skla a neporézních materiálů - NanoTextil - speciálně upravená impregnace k ošetření textilu a kůže - Prevence znečištění povrchu - Díky retrakci vody usnadňuje následné čištění povrchu - Výrazně prodlužuje životnost povrchu NanoCockpit SET obsahuje: 150 ml nanoimpregnace NanoTextil 150 ml vysoce účinného čističe NanoCleaner 150 ml přípravku NanoPure čistič a ochrana plastů  A 4ks mikro utěrek. Orientační vydatnost setu je vůz střední třídy. 

Logo Heuréka

Tento e-shop měl za posledních 90 dní tisíce spokojených zákazníků.


Logo Zboží.cz

Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírována. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího písemného svolení od společnosti TecAlliance kopírovat a distribuovat a/nebo toto jednání umožnit třetím osobám. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.