... e-shop s autodíly!

Ubrousky na ruce

Vše pro údržbu a čištění vašeho vozu. Přípravky na skla, kola, pneumatiky, karoserie, interiér, ale i pro péči o ruce. Kategorie obsahuje i speciální řadu přípravků určenou pro zimní provoz.

Vyberte výrobce...

  • COYOTE ‐ Ubrousky na čištění rukou heřmánek 30 ks AC C93121605

    zvětšitUbrousek na ruce COYOTE ‐ AC C93121605
    112,-ve skladu
    Praktické jednorázové čisticí ubrousky jsou ideální na vaše cesty, hodí se nejen při výměně kola, po čerpání pohonných hmot nebo po ušpinění jídlem. Tyto vlčené ubrousky jsou v balení po 30 kusech a hlavně jsou vám vždy po ruce.
  • SHERON ‐ Ubrousky na ruce 24 ks SHR 1720012

    zvětšitUbrousek na ruce SHERON ‐ SHR 1720012
    49,-u výrobce
    Velikost balení: 24 ksVlhčené ubrousky na ruce čistí a umývají pokožku rukou bez použití mýdla a vody Vhodné nejen pro motoristy zejména po ušpinění rukou při výměně kol Otevírání kapoty apod. Ale i v domácnosti Návod k použití: ubrousky jsou již ve stavu "ready to use"Po vytažení z obalu můžete ihned použít Obal opět zalepte Zabráníte tak vysychání ubrousků uvnitř sáčku. 

Logo Heuréka

Tento e-shop měl za posledních 90 dní tisíce spokojených zákazníků.


Logo Zboží.cz

Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírována. Je zakázáno data nebo celou databázi bez předchozího písemného svolení od společnosti TecAlliance kopírovat a distribuovat a/nebo toto jednání umožnit třetím osobám. Porušení zakládá neoprávněný zásah do autorského práva a bude stíháno.